چین: اقدامات یک‌جانبه آمریکا علیه شرکای ایران «غیرقانونی» است اعلام وضعیت اضطراری هواپیمای آمریکایی در نزدیکی تنگه هرمز واشنگتن پست: ترامپ گزینه‌ چندانی برای تشدید تحریم علیه ایران ندارد حزب‌الله مصاحبه جعلی العربیه درباره بلندی‌های علی الطاهر را تکذیب کرد نیویورک‌تایمز: تهدیدهای ترامپ برای وادار کردن ایران به امتیازدهی، نتیجه معکوس داشته است تأکید نخست‌وزیر قطر بر تلاش برای میانجیگری میان ایران و آمریکا ایهود باراک: اقدام نتانیاهو در تشدید تنش‌ با ترکیه احمقانه است غریب آبادی: آمریکا اسم شکست بعدیش را «جنگ اقتصادی» گذاشته‌ است هشدار صنعا: مرحله جدید معادلات علیه عربستان دردناک‌تر خواهد بود عراقچی: اصرار آمریکا به سیاست شکست خورده شکست‌های بیشتر به بار می‌آورد حزب‌الله: با حمایت ایران قاطعانه ایستاده‌ایم/ معادله تهران تثبیت شد آمریکا مدعی شد: ۷۵۷ نظامی در جنگ ایران زخمی شده‌اند جلالی: پروژه‌های مشترک ایران و روسیه با سرعت بیشتری دنبال خواهد شد ادعای جدید ترامپ درباره مذاکره با ایران: مذاکره با آنها اتلاف وقت است! ۷ تحریم جدید انگلیس علیه ایران + جزییات واکنش حماس به ادعای ترور فرماندهان مقاومت توسط اسرائیل

انهدام سه پهپاد تروریست ها توسط ارتش سوریه

انهدام سه پهپاد تروریست ها توسط ارتش سوریه پدافند هوایی سوریه سه پهپاد متعلق به تروریست‌ها را که مواضع نظامی ارتش سوریه در منطقه «سهل الغاب» را هدف قرار داده بود، منهدم و ساقط کرد.
تاریخ انتشار: ۱۶:۱۶ - ۱۶ شهريور ۱۳۹۸ - 2019 September 07
کد خبر: ۲۱۶۵۸

به گزارش راهبرد معاصر ، یک منبع نظامی سوری از حملات پهپادی گروههای تروریستی در شمال این کشور خبر داد.

شبکه خبری «الاخباریه» سوریه به نقل از این منبع گزارش داد که این حمله شامگاه جمعه (روز گذشته) به منطقه «سهل الغاب» در استان حماه صورت گرفته است.

 

منبع مذکور اعلام کرد که ترویست‌ها در این حمله، یکی از مواضع نظامی ارتش سوریه را هدف حملات خود قرار دادند.

 

این حملات، به سه پهپاد حامل مواد منفجره صورت گرفته بود.

این منبع نظامی تأکید کرد که پدافند هوایی ارتش سوریه توانست دو پهپاد از سه پهپاد مذکور را منهدم و یک پهپاد را نیز ساقط کند.

نیروهای سوری پس از ساقط کردن این پهپاد، مواد منفجره را خارج کردند و هیچ آسیبی به نیروهای سوری وارد نشد.

 

این حمله پهپادی در حالی صورت گرفته است که از روز شنبه نهم شهریور، در استان ادلب بین ارتش سوریه و تروریست‌ها آتش‌بس برقرار شد.

بر اساس این توافق، باید گروه‌های تروریستی مواضع خود را که در نزدیکی مسیر بین‌المللی دمشق-حلب قرار دارد، تخلیه کنند.

 

بر اساس شروط این آتش‌بس، مقرر شده بود که گروههای مسلح این منطقه را بدون درگیری تحویل ارتش سوریه بدهند که این اتفاق رخ نداده است.

پس از پایان مهلت هشت روزه از زمان آغاز آتش‌بس، ارتش سوریه این منطقه را با یک عملیات نظامی آزاد خواهد کرد.

منبع : فارس

ارسال نظر
captcha
پرطرفدارترین اخبار
آخرین اخبار